Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

DESPRE NOI

 logo_

Total Audioserv este o firma din Timisoara, care ofera servicii profesionale, sonorizare, foto-video, pentru diverse evenimente, de la nunti, botezuri, chefuri, majorate, pana la concerte în aer liber, lansari de produse, târguri si expozitii, atât în tara cât si în strainatate. La cerere oferim moderatori, dj., operatori video, fotografi, personal tehnic ,sisteme de sunet si lumini, fotomodele si animatoare.

Oferim suport tehnic necesar cu sisteme de sonorizare, înregistrare audio-video, sisteme de conferinta si echipamente speciale pentru traducerile simultane, inchiriere videoproiectoare, lcd-uri, plasme, ecran proiectie, cabine de traducere…etc.

Asadar, suntem o echipa profesionista cu care puteti colabora pentru orice eveniment, echipa care va ofera echipamente calitative atât în domeniul sunetului cât si al jocurilor de lumini. Evident, ne ocupam si de expertize acustice, echipam restaurante, terase, cluburi si discoteci cu aparatura performanta adusa la comanda, cu garantie, asiguram montare si service.